Om Ragdoll

Välkommen till Ragdoll ifokus!

2017-01-24 17:58 #0 av: Eliinn

Sajten för alla ragdoll intresserade!

S*Hallon gläntan's Blåbär "Milton"

/Elin
Sajtvärd på Ragdoll ifokus

Anmäl
2017-01-25 08:48 #1 av: Fabolousdolls

Fina ögon han har 🌺, hur mår Milton nuförtiden :)?

Anmäl
2017-01-25 18:47 #2 av: Eliinn

Det har han verkligen :) 
Milton mår fin fint i nuläget! :)  Sista besöket vi gjorde i höstas så tyckte veterinären att vi kunde vänta lite längre till nästa ultraljud då hans värden så väldigt bra ut.  Vi har kunnat lagt det mest akuta med kristallerna åt sidan lite grann då det var stadigt på den fronten och istället fokusera på att hans njurar ska fungera långsiktig. 
Njurarnas funktion är ju att filtrera slaggprodukter från blodet som utsöndras i urinen. En katt med sämre njurfunktion som Milton kan ha en försämring att filtrera bort dessa och man kan behöva sätta in medicin för detta. Men Miltons njurar tycks filtrera bort dessa slaggprodukter bra ändå! 
Vi checkade även av ett blodtryck  då det inte bör va högt när man har sämre njurfunktion,men det var normalt det också! :) 
Eftersom allt såg bra ut kunde vi tänja lite på intervallen för ultraljudsundersökningar så nu ska vi ditt i vår igen :) 
Jag hoppas att allt fortsätter såhär bra!
Att han tyvärr kommer bli påverkad av hans försämrade njurfunktion när han blir äldre är tyvärr inget vi kommer kunna undgå.. Men jag hoppas att vi slipper se fler stenar bildas i urinledaren iallafall!
En sak är säker, jag kommer aldrig sluta kämpa för att han ska få en så bra livkvalité som han kan ha den tid vi får ihop. Det får kosta i både dyr mat och kosttillskott osv...  :)

/Elin
Sajtvärd på Ragdoll ifokus

Anmäl
2018-04-05 10:48 #3 av: Kallekatt

Hej 

Blev just medlem nu och trodde på fullt allvar en sekund att det var min katt som var på bilden :-) 

Anmäl
2018-04-05 20:01 #4 av: Eliinn

#3 nämen jösses! Det är ju nästan en kopia av min Milton! Fast fläcken är på motsatt sida! !
Va roligt! :D

/Elin
Sajtvärd på Ragdoll ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.