03. Hälsa, beteende och skötsel

Revirfråga

2016-09-03 07:57 #0 av: [Twinnflower]

Hej!

Vi sa flytta till våra bekantas hus som hyr ut en stor lägenhet på nedervåningen. De har en gigantisk trädgård (1000 kvm) som vore oerhört kul för katterna att springa runt i. Massor med roliga buskar att gömma sig i, träd att klättra i etc. Dock har de två egna katter som ju är där ibland (också ragdolls, så bara under uppsyn såklart då de är innekatter). Vi får ha våra katter där när deras inte är där. Men hur blir det med ravirmarkeringen och det? Deras katter kommer ju märka våra och vice versa. Kan katterna ha ro med detta eller är det inte smart?

Anmäl
2016-09-03 09:26 #1 av: OberonsMatte

Är alla katter kastrerade tror jag inte att det kommer bli några problem. Katternas kärnrevir kommer ju att vara inomhus och eftersom de inte kommer vara utomhus samtidigt blir de kvarlämnade doftspåren troligen bara berikande och spännande.

Mina katter har ingen egen inhängnad att vara i, så när de är ute upplever de alla möjliga dofter och träffar ofta på andra katter, men det har aldrig varit några problem.


Anmäl
2016-09-03 14:01 #2 av: [Twinnflower]

Åh vilken tur!!! :) Alla är kastrerade men våra är honor och deras är hanar :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.