02. Allmänt Ragdollsnack

Färgteckning

2017-01-04 13:09 #0 av: Amorinas

Hej
Jag vet inte riktigt vart jag kan vända mig för att ställa denna fråga men jag provar här.
Det är så att jag håller på att lära mig om ragdollens färger och teckningar och det är inte lätt i början så nu undrar jag om katten på bilden är feltecknad för vad jag kommer fram till är det en brun mitted men den har så konstig teckning i ansiktet. Är den fel tecknad då eller har den en annan teckning och färg? Och vilken i så fall vore så tacksam för svar så att jag kan utvecklas frammåt och lära mig mer.
Mvh
TANYA

Anmäl
2017-01-04 18:52 #1 av: Eliinn

Är inte så jätteduktig på teckningar.
 Men bläs är ju tillåtet i mitted iallafall.  Hur mycket bläs och hur den ska se ut verkar va oklart utifrån det jag läst och hört.  Verkar va mer en smaksak vad olika domare tycker. Men önskvärt är att den inte är för stor och att den är symmetrisk och centrerad :) 
Om denna är feltecknad kan jag tyvärr inte svara på då jag inte är tillräckligt insatt. Men jag skulle tro att bläsen är för osymmetrisk och inte så centrerad. Men det är bara en gissning.

/Elin
Sajtvärd på Ragdoll ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.