04. Uppfödning och genetik

Vitfläck?

2017-10-06 19:31 #0 av: isatinus

Hej!

Kattungen här är sköldpaddsfärgad som ni ser, hon har vita framtassar och höga vita strumpor på bakbenen. Det jag undrar är hur man vet om detta är vitfläck eller om det är crémefärg iom att hon är padda? :)

Anmäl
2017-12-27 21:55 #1 av: Scully

Jag är nybörjare och ser att det är ett tag sedan du skrev detta. Är du säker på att hon är padda, så ser det ut som brunsköldpaddstabby mitted. Rätta mig gärna om jag har fel, ni erfarna ragdollägare/uppfödare :)

Anmäl
2017-12-28 16:31 #2 av: Djupdal20

Jag kan inte heller se på bilden att det är en padda, och tycker också att hon ser mera brun än blå ut på bilden. Är hon brun syns det eventuella röda tidigare än det eventuella cremefärgade om hon ändå är blå, men det kan ändå vara svårt att skilja från det vita i början. På bild är det nästan omöjligt, exempelvis ser ju höger bakben inte alls ut att ha en hög vit strumpa, utan bara en vit fläck. En del använder UV-lampa för att se det vita tidigt, har provat själv också, men tyckte det var svårt ändå. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.