03. Hälsa, beteende och skötsel

Shampoo & balsam

2018-05-23 21:58 #0 av: ffridak

Får hem min ragdolltjej om en vecka och nu undrar jag om ni skulle kunna tipsa mig om det shampoo och balsam som ni tycker fungerar bäst för er, och om ni använder något mer? Tack på förhand!

Anmäl
2018-05-24 09:11 #1 av: millan85

Skulle jag också vilja veta. hur ofta ska man bada dom? Dom tycker väl inte om det?

Anmäl
2018-05-24 14:58 #2 av: UlrikaC

Ja min är inte alls särskilt förtjust i att bada, han är bara 5,5 månader än så jag har bara prövat lite än och då stretar han emot rätt bra ;). Men han är väldigt förtjust i vatten och är upp i tvättställen och vill dricka, in i duschen och trampar runt och är alltid med och ligger på handduken när vi duschar så snart så kanske......man får nog pröva lite eftersom och inte tvinga för hårt så att det inte blir en obehagsupplevelse de skyr och tänkta på vattentempen. Ja det finns nog flera där ute som har bra tips om hur man bäst går till väga Glad.

Anmäl
2018-05-24 17:39 #3 av: lexlifespace

Jag har inte köpt in shampoo eller balsam och vanligtvis badar jag inte min Mums men nu i maj och i sommaren då det varit värmebölja så har jag dessa dagarna lindat in henne i en nerkyld handuck som en åtgärd mot värmeslag/överhettning vilket hon har godtagit. Jag tror hon förstår varför jag gör det. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.